Altres pàgines del Consell

consell
consell
consell
consell
consell
consell
consell

Història

Associació per al Desenvolupament de la Infància d'Àfrica

ADIA és una organització no governamental sense afany de lucre, sense afiliació política, ni religiosa. Ens mantenim dins d’una línia d’actuació de respecte a la persona i basem les nostres creences i exigències dins el marc de respecte dels drets humans.

L’objectiu bàsic de la nostra associació és treballar per disminuir la desnutrició que pateix la població infantil i el desenvolupament de la dona d’Etiòpia. El potencial de qualsevol país són els/les joves a través de l’educació. La proposta d’aquest projecte és el resultat dels contactes amb la població de Wukro i el fet de conèixer la realitat. La primavera de 1996 la infermera Victòria Draper, voluntària en un camp quirúrgic, coneix a Àngel Olaran dels Pares Blancs (Missioners d’Àfrica); els quals mantenen el seu compromís en l’ensenyament i formació secundària dels joves de Wukro. Fruit d’aquest i d’altres contactes, a l’any 1998 es constitueix l’Associació per al Desenvolupament de la Infància d’Àfrica.

Establint prioritat alimentària a la formativa i educativa dels infants o joves. La nostra associació treballa dins l’àmbit de cooperació social. Col·labora des de les prioritats determinades per les parts afectades, com l’ajut puntual o l’establiment de vincles de cooperació per permetre una autonomia a curt i llarg termini als membres de la comunitat. L’Associació es nodreix principalment de quotes de socis i aportacions diverses. Per aconseguir-ho participem en campanyes de sensibilització a diverses poblacions exposant els nostres projectes.

La nostra associació treballa dins l’àmbit de cooperació social. Mantenim dins d’una línia d’actuació de respecte a la persona i basem les nostres creences i exigències dins el marc de respecte dels drets humans.

Zona d’actuació

Wukro, Alitena, Negash i Agulae (Agula)

Ajuda’ns, et necessitem!

Col·labora amb ADIA per millorar el respecte dels drets humans.